Facebook berichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException

4 maanden geleden

Dansstudio Hardenberg

Als we weer mogen dansen, dan zou ik graag de ... willen dansen op ... van ... (vul dans + nummer + artiest in op de puntjes). ... Volledige tekst bekijken...Minder tekst zien...

Bekijken op Facebook

5 maanden geleden

Dansstudio Hardenberg

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Per direct sluiten alle scholen, horecagelegenheden, sportverenigingen enz. tot 6 april 2020. Dit betekent dat ook onze danslessen tot die tijd in ieder geval niet doorgaan. Een maatregel die wij eigenlijk geneigd waren zelf al te ondernemen, maar die gelukkig nu door de overheid genomen wordt. Het kan immers enkel effect hebben als iedereen zich eraan houdt.

We werken aan een oplossing tot het aanbieden van alternatieven. Verder kunnen we alleen maar hopen dat de situatie er over 3 weken een stuk rooskleuriger uitziet. Blijf gezond allen!
... Volledige tekst bekijken...Minder tekst zien...

Bekijken op Facebook

5 maanden geleden

Dansstudio Hardenberg

Omslagfoto van Dansstudio Hardenberg ... Volledige tekst bekijken...Minder tekst zien...

Bekijken op Facebook

5 maanden geleden

Dansstudio Hardenberg

Jullie hebben vast wel het laatste nieuws omtrent het coronavirus vernomen. Handen schudden en elkaar omhelzen wordt sterk afgeraden, zo niet (tijdelijk) verboden. Nu danst het bijzonder lastig zonder elkaar vast te houden. Zonder in paniek te raken willen we toch een beroep doen op jullie medewerking om de strijd tegen dit hardnekkige virus te winnen. Vooralsnog gaan de danslessen gewoon door. Morgenavond staan de groepen topklasse (19.30 uur), gevorderd (20.30 uur) en beginners (21.30 uur) op het programma. Voel je niet bezwaard om af te melden als je liever geen risico neemt.

• We begroeten elkaar zoals in bijgevoegd filmpje. 😉 Dit wordt dé nieuwe begroetingsmethode van 2020. Misschien kunnen we er nog leuke varianten op verzinnen. (Zie filmpje in reactie onder dit bericht.)

• De normale danshouding is niet corona-proof. Als je het prettiger vindt, neem dan in de balllroomdansen de oefenhouding aan (handen iets boven elleboog). We laten deze optie morgenavond wel even zien. Handschoenen mogen natuurlijk ook.

• We gaan voorlopig niet wisselen.

• Onderaan deze mail wat algemene richtlijnen omtrent COVID-19.

• Tot slot vertrouwen wij erop dat jullie thuisblijven als je je niet fit voelt.

Vanaf volgende week beginnen de weersberichten er eindelijk wat beter uit te zien. We hopen dat dit verschrikkelijke virus zich gedraagt als vele andere griepvirussen en verdwijnt zodra het voorjaar haar intrede doet.

Heb je tips of vragen? App of mail gerust!
... Volledige tekst bekijken...Minder tekst zien...

Bekijken op Facebook

5 maanden geleden

Dansstudio Hardenberg

Dansstudio Hardenberg danst Coronavirus proof ... Volledige tekst bekijken...Minder tekst zien...

Bekijken op Facebook